Kasvat Pixie -leikkaus – samoin kuin näköinen asiantuntija

September 28, 2022 0 Comments

Kuinka voit kasvattaa pixie -leikkauksen – etsimättä epäammattimaisia? Vierailija L ihmettelee:
Viime syksynä leikkasin hiukseni pixie -leikkaukseen samoin kuin, vaikka pidän matalasta huoltoleikkauksesta, jonka haluaisin saada pidemmät hiukset uudelleen. Kuten ymmärrät, tämän leikkauksen kasvattaminen voi olla tuskallista. Onko sinulla minkäänlaista vinkkejä hiusasiantuntijan pitämiseksi kasvamisen aikana? Ovatko hiushuivit koskaan ok? Onko hyväksyttäviä saada pidennyksiä?
Tämä on todella kiehtova kysymys, samoin kuin sellainen, jolla minulla ei ole paljon kokemusta-lyhin hiukseni oli sen jälkeen, kun tein holdin jälkeisen CHOP: n ja myötävaikuttaen rakkauden lukkoihin. Näen tarkalleen, kuinka pixien kasvattaminen olisi kuitenkin vaikeus asiantuntijaympäristössä. Pöydän Googlen ympärille hiukan ja löysin joitain erinomaisia ​​oppaita blogikirjoittajilta sanomatonta visioita, ehkä Matilda, samoin kuin hiusromanssia (tutkimalla Carey Mulliganin pixie -leikkuria) – nämä naiset tekivät sen ihanteelliselta ja näyttävät erinomaiselta samalla Kasvat heidän pixie -leikkauksensa! Toisin sanoen, tässä on 0,02 dollaria yritysympäristöstä tai muusta tavanomaisesta toimistosta:
Pidä se lyhyenä takaosassa, kunnes etuosa ja sivut ovat kasvaneet hiukan. Kuten kaikki yllä olevat blogin kirjoittajat huomauttivat, haluat estää mulletin ja pitää sen näyttämään siisteltä.
Ole varovainen dramaattisista muutoksista, joita pomot eivät ymmärrä nopeasti, kuten laajennukset tai säännölliset värimuutokset. Jos pomosi ovat esimerkiksi yli 50 -vuotiaita, tämä voi viitata jotain aivan erilaista kuin jos pomosi ovat 30 -vuotiaita naisia, niin ymmärrä toimistosi. Mutta: Pixie-leikkauksen saaminen on selkeä; Hiuksesi ovat hienostuneita. Laajennusten saaminen on vähemmän – lähdet jonain päivänä lyhyillä hiuksilla ja palaat pitkillä hiuksilla. Onko se peruukki? Onko se liimattu hiuksillesi? Onko se kudottu? He eivät ymmärrä yhtä hyvin kuin he häiritsevät sitä, mikä häiritsee heitä työstäsi, samoin kuin saattavat jopa saada heidät kumppanuuteen sinut yleensä häiriötekijöillä. Ilmoittaisin täsmälleen samat toistuville, dramaattisille värimuutoksille. Yksi dramaattinen modifikaatio (ruskeaverikkö vaaleaksi) on mielestäni hyväksyttävä. Useat dramaattiset modifikaatiot (vaalea ja ruskeaverikkö punaiseksi) saattavat olla vielä yksi häiriötekijä. Kohokohdat, matalavalot, sävymuutokset – kaikki tämä on hienoa. On jopa hyvä tehdä hieman villi sävy (kirkkaan punainen, esimerkiksi tai platinavauva) allekirjoitusväri. 0,02 dollarilla kuitenkin estäisin säännöllisesti muuttavan väristä väriin. Kuten aina, olen kuitenkin utelias kuulemaan, mitä vierailijat ilmoittavat tästä.
Tunne toimistosi, kun se koskee hiuslisävarusteita. Huivi voi olla trendikäs valinta bloggaajille, mutta toimistosi voi kuitenkin vastata paljon paremmin väsyttävään vanhaan pääpantaan. Yritä estää mitään ”pikkutyttöä” (tai hei, Drew Barrymore 90 -luvulla, kuten bobby -nasta, jonka kukka on liimattu sen toiseen päähän (kuvassa)).

Lukijat, oletko kasvanut Pixie -leikkauksen tai käsitellyt jonkun kanssa, joka teki? Minkä tahansa tyyppisimpiä menetelmiä tai vinkkejä?
—————
HUOM. Pidä kommenttisi aiheesta; THRANKACKS poistetaan harkintamme ja mukavuuden mukaan. Näiden aineellisten artikkeleiden on tarkoitus olla lähteenä naapuruus kommentoida tiettyä aihetta, jonka vierailijat voivat etsiä ilman, että heidän täytyy seuloa paljon etuyhteydettömiä kommentteja. Samalla tavalla, vaikka ohjelmani arvostan kaikkia lukijoideni kommentteja, pyydän sinua kunnioittamaan joitain rajoja tämän kaltaisten aineellisten artikkeleiden rajoihin. Sano kiitos ymmärryksestäsi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *