Bestia Story – Vaatealinja, jossa on tarinaviiva

August 18, 2022 0 Comments

Bestia Story Garments -linjalla, on kaksi perustajaa – George Dulos Livermoresta, Kaliforniasta ja Luis Castle Ceresistä, Kaliforniasta, samoin kuin heidän aikomuksensa ollessa Yliopisto Kalifornian lahden alueella. Luis oli uupunut työskentelemään muiden liiketoiminnan hyväksi, joten hän päätti aloittaa oman yrityksen. Rikkoutuessaan vain rahallisen mukavuuden ja turvallisuuden etsimisen muotista, Luis tunnusti yrityksen perustan, joka vaikutti ihmisiin (etenkin nuoriin) noudattamaan unelmiaan ja hyödyntämään kykyjään. Sen lisäksi hän tarvitsi takatarinan, josta monista tuotteista puuttuu nykyään ja jotka eivät todellakaan mene kohtuuhintaisten keinojen ulkopuolelle. Luis asettaa sen suoraan:
”Mikä on takalevy tai tarkoita malleja? Jokin vartaloosi käyttämisen pitäisi määrittää sinut samoin kuin mitä uskot kuitenkin monien minun T-paitojen kanssa, olivat vain satunnaisia ​​tyylejä tai yrityslogoja. Uskoin, että voisimme tehdä paremmin. ”
Seurauksena on, että Bestia Story Garmentsissa on teepaitoja, joissa tyylit viittaavat kohtaukseen tai osaan suurempaa tarinaa. Se on tarina, joka sitoo kaikkiin tyyleihinsä ja luomuksiinsa, tarinaan, jonka he toivovat, on positiivinen vaikutus, ja se vaikuttaa ihmisiin päästäkseen irti huolestuneisuudestaan ​​ja niiden unelmiensa noudattamiseen.
Toistaiseksi tarinalla on 3 merkkiä ja yksi luku, toinen beetatilassa tarjottavan beetatilassa esikatseluna faneille, jotka tilaavat.
Moonbesialil Nicholbestia -tarinassa on vahva yhteys asiakkaisiinsa ja yleisesti julkiseen, ottamalla jatkuvasti yhteyttä heidän mielipiteisiinsä sekä vaihtoehtoja linjan tulevien tuotteiden suhteen. Blogi on todiste siitä, että he pitävät jatkuvasti yleisöä varpaissaan kilpailuilla, lahjoilla ja diskonttokorkoilla aina kun mahdollista kommenttien ja tuen palkkiona yhteisöön.
Tyylit ovat alkuperäisiä ja saat hahmoista, kun ymmärrät niiden takana olevan tarinan, vaikka Tim Burton -ilma -alue takaa suosion, vaikka et tarkista tarinaa. Tee -paidat ovat hinnoiteltuja ja niillä on myös Snapback -hattuja, ylellisiä leluja sekä hahmojen ja julisteiden kanssa.
Ota yhteyttä Facebookiin ja Twitteriin ja anna heidän ymmärtää, mitä uskot – he saavat takaisin sinuun ja harkitsevat varmasti näkemystäsi tuleville tuotteille!
Luku 2 F.E.A.RChapter 2 F.E.A.Rartemis CityReach Moonbesialil Nichollely Hillthe Moongrey Power Sign Snapback Hatbestia Baseball -hampaiden rakastettavat ylelliset lelut:
Bestia ylellinen lelu (käsintehty) Lil Nicholin ylellinen lelu (käsintehty) ja pian julkaistaan ​​- hupparit, joilla on todella hieno esitys:
Bestia StoryBestia Story
0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *