Tässä on kauhistuneiden trendikkäiden ja hyvin pienten muotilausekkeiden

May 19, 2023 0 Comments

, jotka puhuvat hyvin pienistä muotilausunnoista, maailma menee Gagaan sen päälle, samoin kuin fashionistas alentavat vaatekaappejaan hypätäkseen vankkavaunuun. Tiesi kuitenkin, että hyvin vähän muotilausuntoja alkoi ranskalaisten suunnittelijoiden André Courrègesin ja Pierre Cardinin kanssa? Suosittu duo keksi mod -vuoropuvut sekä 60 -luvun yksiväriset pelipaidat sekä 70 -luvulla, samoin kuin myöhemmin 90 -luvun muotipaikan ottamisen yhteydessä, yhdessä Miuccia Pradan kanssa tapahtui hyvin pienillä muotilausuntoilla. Vähemmän lisävarusteita, harvoja muotoja ja puhdistusaineyhdistelmää kehittivät kuvion ja vain yksi voimakas kappale kehossa oli riittävä tuottamaan sekoitusta, kuten varastettua!
[Lue myös: Bohemian Gypsy -muotilaskelmat]

Minimaaliset vaatteet sekä useimmat naisten nykyiset muotimallit
On paljon menetelmiä minimaalisesti. Pitämällä sanottu, täällä on pari naisille parhaana muotimallia, että henkilö voi jäljitellä pitäen mielessä vaatimuksen mennä hyvin vähän ja tyylikkäästi.

1. Olkapäästä
Käytä pois kantoainetta midihameella tai housuilla ja tuo nahkapysäkki tai käsilaukku. Tehokas pala täällä hyvin pienellä kosketuksella olisi laukku, joka varastaa näyttelyn. Yksi ei vaadita korostusta tai tuoda paksuja lausuntoja ympäriinsä näyttämään trendikkäiltä.

2. Mene yksivärisesti
Korkea rakopuku, jolla on riipustokka Integroi ulkoasu luonnolliseen meikkiin, löysään kampaukseen sekä jalkojen tai korkokengien saappaisiin sekä tyyliä tehdään päiväksi. Yksikromaattisten sävyjen pidätys voi olla hienoimpi tunnistus, mutta valinnainen, jos et halua matkatavaroita.

3. Väri -pop
Raidalliset paidat tai topit, joissa on neutraalit sävyiset shortsit, ovat parhaita kesä -iltoihin. Punaiset Converse -kengät tekevät kuitenkin taikuutensa voimakkaan, mutta tuikkeiden muotilausunnon tekemiseksi hyvin pienellä tavalla. Löysät hiuspulla sekä punaiset huulet ovat ulkonäön!

4. Pitkä suoratoisto epäsymmetriset raot
Tuo esiin nämä farkut ja käytä niitä epäsymmetrisillä rako -toppeilla perjantaina töissä. Integroi ulkonäkö jalkojen tai korkojen asunnoihin Corinthians Paulista Paita sen mukaan, kumpi on mukava. Makeup Smart pitää se luonnollisena ja käyttää silmien tummia auringonvarjoja. Tuo rintalaukku tai pieni ristipussi, jotta Sveitsin Jalkapallomaajoukkue Paita ulkonäkö on!

6. mokkanahka Maxi Strappy’s
Strappy -mokkanahka Maxi -kylpytakit neutraaleilla sävyillä voidaan käyttää juhlissa tai ehkä sosiaalisia tehtäviä ystävien kanssa. Pitäisi meikki luonnollisena ja Costa Rican Jalkapallomaajoukkue Paita kampauksen yksinkertaisena lisäämällä minimalistiseen lähestymistapaan. Kuluta tällä kertaa korkokengien sijasta valkoisia lenkkarit jalkoihin ja tuo samanlainen sävyinen duffel -laukku yritykselle.

7. Vilkas korkea kaulainen yläosa
Elävät yksivärit korkeat kaulaiset yläosat, joissa on ihonvarainen, ovat hyvin pieniä muotikuvioita. Voit käyttää päiväyötä, juhlia tai ehkä työskennellä myös perjantaina. Yhteensä ulkonäkö on kiinteä sävyinen lämpimä sävyinen laukku, hyvin vähän meikkiä, aaltoilevia hiuksia ja jalkojen saapikkaat.

8. Pitkät mustat frokat
Sillä asiakas tyydyttää tänä iltana samoin kuin koska sinun on tehtävä jälki tapahtumassa, pitkä musta frock, jossa on alastonpumppuja jalkoihin, näyttää olevan sopiva muotilausunto. Sido hiuksesi yläknottiin tai jätä se löysäksi keulaponinhäntällä, samoin kuin ulkonäkö tulee sekä trendikkäiksi ja puhtaiksi.

[SC: Mediad]
9. Valkoinen liukupuku mustalla bleiserillä
Jos olet menossa tyydyttämään hyvän ystävän tai kenties elokuvan kanssa hänen kanssaan, käytä valkoista liukupukua mustalla bleiserillä tai mustalla rajattulla kesäkuorella illalla. Pidä ulkonäkö perus- mutta trendikkäänä jalkojen asunnoilla sekä hiuksille turmeltumaton pulla.

10. Kellohousut sekä olkapäät
Ajattele tyylimaailman keinuttamista kadulla tällä kertaa useimpien muotityylien kanssa käyttämällä nykyaikaisia minimalistisia kuvioita, kuten FWPE16- pari alaston sävyisiä kellohousuja, joissa on houkutteleva kantomusta.

On paljon enemmän menetelmiä nauttia hyvin pienistä tyylivaatteista sekä hyvin vähän muoti, mikä tuo trendikkäät lausunnon nyt ja silloin. Sinun on vain oltava mielikuvituksellinen ja kokeiltava muodissa minimaalista!
Kuvien lähde: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *