Kuinka aloittaa (ja kasvattaa) yksityinen etiketti vaateyritys tyhjästä vuonna 2018?

October 3, 2022 0 Comments

Kuinka aloittaa (ja kasvattaa) yksityinen etikettivaatteiden yritys tyhjästä vuonna 2018?
12.2.2017, lähettänyt Alanic Global
Haluatko käynnistää oman vaatteiden linjan? Sinun ei tarvitse enää sijoittaa suuresti valmistusyksiköihin. Sinun ei myöskään tarvitse palkata asiantuntijoita lisää (ja tarpeetonta) apua varten. Tee asioita 2018-suuntaisesti. Yksityisen etikettivaatteiden yrityksen aloittaminen, kasvattaminen ja ylläpitäminen on tänään melko helppoa-helpompaa, jos olet hieman fiksu päätöksenteossa.

Tässä on 5 nopeaa vaihetta oman vaatekappaleen käynnistämiseksi ja skaalaamiseksi vuonna 2018 paras tapa:
1. Päätä kenelle aiot kohdistaa
Ensimmäinen askel on löytää kohdeyleisösi – kenelle aiot kohdistaa. Ota aikaa täällä, elementtimarkkinatrendit, priorisoi oma kiinnostuksensa ja taloudelliset tavoitteet. Ole erityinen ja tiedä tarkalleen kuka ostaa kokoelmasi. Mitä paljon varmoja olet, sitä yksinkertaisempi ja tehokkaampi kokoelmasi markkinointi ja mukauttaminen tulee.
2. Tunnista onnistuneet kilpailijasi
Voit oppia paljon siitä, kuinka parantaa menestyviltä kilpailijoiltasi. Ymmärrä, että he ovat menestyviä, koska heidän tekniikat ovat toimineet ihannetapauksessa. Ja jos seuraat heidän sviittiä, sinäkin voit saada parhaiten missä he ovat, mutta ilman kaikkia oikeudenkäynnin ja epäonnistumisen vaivaa. Joten tunnista nämä kilpailijat, jotka ovat tehneet mitä haluat tehdä. Katso heidän kokoelmansa, ymmärrä heidän markkinointistrategiansa. ja ota sitten samanlainen menetelmä, mutta kopioimalla niitä kokonaan.
3. Ota yhteyttä hyvään yksityiseen etiketteisiin vaatteiden tuottaja USA
Tämä on yksittäinen tärkeä askel. Tuottajasi olisi vähintään yrityskumppani. Ja on välttämätöntä, että valitset tämän kumppanin erittäin huolellisesti. Katso ympärillesi, etsi verkossa, hanki viitteitä ja selvitä, keneltä kilpailijasi ostavat tukkumyynnin. Nykyään löydät lukuisia hyviä yksityisiä etikettien vaatteiden tarjoajia, jos olet varovainen.

4. Päästä kokoelmasi yksityiskohtiin
Sinulla on tuottajasi oikein – nyt on aika saada kokoelma oikein. Tiedät kuka on kohderyhmäsi, ymmärrä vain heidän erityiset vaatimukset ja vaatimukset. Värit, joita he pitävät, malli, jota he haluavat, laatu, jota heillä on varaa. Tietysti et voi saada vaatteesi täydelliseksi; Ainakin yritä saada se hyväksi. Päästä yksityiskohtiin ja anna kohdeyleisöllesi tarkalleen mitä he haluavat.
5. Ensimmäinen hinnoittelu ja sitten markkinointi
Sen sijaan, että sukeltaisit suoraan markkinointiin – jotain, jota enemmistö tekee – on ensin hinnoittelustrategia. Tiedä missä hinnassa aiot myydä kokoelmasi. Olla strateginen; Käytä alennuksia hyvin; Ymmärrä, kuinka hintaa käytetään myynnin aloittamiseen; Kohdista yleisön eri segmentti eri hinnalla. Kun sinulla on kickass -hinnoittelustrategia, siirtäminen tuotteiden markkinoinnissa. Tehdä seo hyvin; tavoita yleisösi tehokkaasti; ja keskity myös offline -tilaan tarkoittaa ylennystä.
Nämä ovat 5 nopeaa vaihetta oman vaatekauppasi käynnistämiseksi ja skaalaamiseksi vuonna 2018. Tietysti edessä oleva polku ei ole helppoa. Mutta muutamalla älykkäällä valinnalla ja parhaalla lähestymistavalla voit koota ongelmasi ja luoda yrityksen, joka on tarkoitettu menestykseen.
Tunnisteet:
yksityinen etikettivaatteet
Yksityinen etiketti vaatetuslinja
Yksityinen etikettivaatteiden valmistaja
Yksityinen etikettivaatteiden tuottaja USA
Yksityiset etikettivaatteiden tuottajat Kanada
Yksityiset etikettivaatteiden toimittajat
Yksityiset etikettivaatteet myyjät
Yksityiset etikettivaatteet tukkumyynti

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *